Gridlove
Op volle toeren!

Wat verdient Ali B bij The Voice of Holland?

Ali B is in opspraak geraakt vanwege vermeend seksueel wangedrag bij #TVOH, maar wat verdiende hij daar eigenlijk mee en wat zal hij in de toekomst mogelijk mislopen?

Naar verluidt verdient de in Almere woonachtige rapper zo'n 400.000 euro per seizoen als jurylid bij RTL's kijkcijferkanon. 

Sinds 2013 is Ali jurylid voor het programma, dus inclusief het seizoen van vorig jaar verleent hij al acht seizoenen zijn medewerking aan het programma. Een simpele rekensom maakt dat hij al meer dan drie miljoen euro verdiend moet hebben aan het programma.

Een seizoen duurt gemiddeld vier tot vijf maanden, makkelijk verdiend dus, die vier ton!

Vermogen

Alhoewel het zuur is en Ali er naar alle waarschijnlijkheid best rouwig om zou zijn, heeft hij nog genoeg geld.

Naast jurylid heeft hij zijn vermogen eerder opgebouwd door zijn medewerking aan andere programma's als Ali B op Volle Toeren en jurylid in het programma X-Factor. Ook heeft hij samen met zijn vrouw een eigen platenlabel.

Zoals bekend, leef je naar je inkomsten en zal er naar alle waarschijnlijkheid ook veel geld uit Ali's portemonnee verdwijnen. Zijn totale vermogen wordt geschat op vijf miljoen euro.

Anne M. Lebbingsma

Spreekt Hengelo met de welbekende klemtoon uit, dol op het bezichtigen van oude molens uit de jaren '50 en verslaafd aan het drinken van grondwater. Zo af en toe bezoekt zij de Achterhoek per trein.

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

Try Gridlove theme now for free! Just enter your email and get access to your test website immediately.

* Do not worry, we won't spam.