Gridlove
Wie koopt zoiets?

Voor twee ton: wonen in een tiny koker in Almere Poort

Koper gezocht! En wel voor een opvallend tiny house gelegen in het Homeruskwartier in Almere Poort.

Voor twee ton krijg je een heuse 'woonkoker' waarbij het nagenoeg uitgesloten is om te behangen of een IKEA-paxkast in elkaar te zetten. Sterker nog: volgens de makelaar is het niet nodig om meubilair aan te schaffen: "Meubels kopen is niet nodig, want het 'huis' is inclusief keuken, badkamer, zithoek, bed / slaaphoek, tafel en kastruimte."

In totaal 31 vierkante meter 'woonplezier'. Saillant detail is dat je er voor die twee ton nog niet bent, want het opvallende woonobject moet nog worden afgebouwd daar de vorige aannemer failliet is gegaan en je de resterende werkzaamheden als opdrachtgever (zo wordt de koper genoemd) zelf dient te bekostigen.

Ook een parkeerplaats ontbreekt. Wil je die niet, dan kun je dat afkopen voor een bedrag van 3000 euro. Al met al, zijn de foto's het kijken waard - zo een woning zie je niet vaak!

Foto's (6)

Anne M. Lebbingsma

Spreekt Hengelo met de welbekende klemtoon uit, dol op het bezichtigen van oude molens uit de jaren '50 en verslaafd aan het drinken van grondwater. Zo af en toe bezoekt zij de Achterhoek per trein.

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

Try Gridlove theme now for free! Just enter your email and get access to your test website immediately.

* Do not worry, we won't spam.